donderdag 28 juni 2012

Nog 1 week...De nodige voorbereidingen zijn inmiddels getroffen of in volle gang bezig. Zo ben ik inmiddels officieel klaar met mijn eerste jaar (al moet ik nog afwachten of ik m'n BSA binnen heb...), heb ik een paklijst gemaakt en m'n kamer opgeruimd en schoongemaakt. Mijn Zomerjobs contract gaat vandaag op de post en ik ga zo de stad in om de laatste spulletjes te halen. Aaah stress!

Aankomend weekend ga ik nog even ontspannen met mijn familie, vrienden en vriendje en is ook mijn laatste werkdag bij de Etos. Daarna is het nog even chaos en dan ben ik al weg! Wie me nog live wil meemaken (nu kan het nog!), ik ben aankomend zaterdag bij de Etos en in de stad te vinden ;)

donderdag 21 juni 2012

Nog 2 weken...

Whaah wat spannend, ik ga al over 2 weken weg! Veertien dagen nog, dan is het 'ajuuu Utrecht en Hengelo. En ajuuu familie, vrienden en vriendje'.

7 weken is opzich geen eeuwigheid, maar ik ben nog nooit zo lang van huis geweest. En al helemaal niet alleen. En dan ook nog in een ander land.. ik vind het allemaal best eng. Gelukkig is mijn Frans de afgelopen weken flink opgekrikt door de Franse opfriscursus en kan ik er inmiddels voor zorgen dat er niemand verdrinkt, dronken mensen naar de tent gaan en ik de baas tevreden houd. En dat alles in het Frans! Dat moet toch goed komen, zou je denken.

Op deze blog zal ik mijn ervaringen delen die alles te maken zullen hebben met Frankrijk, campings en animatie-werk. Ik hoop ook vooral veel foto's te kunnen laten zien, want mijn camera gaat hoe dan ook mee!
Als je op de hoogte wilt worden gehouden wanneer ik weer een update plaats, kun je je hierboven inschrijven voor de email-functie.

Liefs,
Marjolein